“У перемоги твоє ім'я”- благодійний проєкт з виробництва дронів

Хочете бути корисним для війська, не виходячи з дому? Задонать на комплектуючі, а ми зберемо і підпишемо дрон твоїм ім'ям, адже "У перемоги — твоє ім'я".

Дрони на війні — розхідний матеріал, тому виробляти їх потрібно постійно.

Чому це важливо?

Такі пташки допоможуть захисникам і захисницям бачити ворожі війська здалеку і нищити їх.

Твої донати та зусилля врятують життя українських воїнів і вб'ють не одного окупанта. До речі, напис на дроні не обов'язково має бути твоїм іменем — можна обрати інший текст. Будь-який, для підняття бойового духу.

Дрони на війні — розхідний матеріал, тому виробляти їх потрібно постійно.


Звітність

Учасникам проєкту “У перемоги твоє ім'я” ми надсилатимемо відеозвіт з результатом роботи дронів. Також публікуватимемо звіти тут, на сайті та у наших соцмережах.

Які дрони ми виготовляємо?

Зараз ми виготовляємо FPV дрони різних модифікацій та специфікацій, оскільки ситуація на фронті змінюється навіть не щотижня, інколи достатньо декількох годин. Тому ми гнучкі, робимо усе відповідно до запиту військових. Постійно працюємо над інноваційними розробками, які допоможуть вести боротьбу ефективніше


Ціна та якість

Їхня собівартість залежить від типу дрону, ціни на комплектуючі, вартості їх доставки та курсу долара. Ми купуємо лише якісні складові, які не підведуть хлопців на полі бою.



Опубліковано 2024-05-29